Gong kupka

Pozivamo Vas na zvučnu kupku sa Gongovima,

tibetanskim i kristalnim zdjelama i drugim instrumentima

u subotu 23.2.2013. u 17:00 i 19:30 sati 

u Yoga centru Lotos, Lipička 22. 

 

Zvučna kupka je oblik meditacije u kojem sudionici leže ili sjede, u njima najugodnijem položaju. Za vrijeme kupke prolazimo kroz jedinstveno iskustvo koje ovisi o tome koliko smo spremni i otvoreni za prihvaćanje promjena.

Prije nego uronimo u zvuk, mentalno izgovaramo namjeru kojoj posvećujemo kupku.  Zvuk holističkih instrumenata, glasa i svete namjere, vodi nas u stanje duboke opuštenosti. Prirodna inteligencija bića nosi zvuk u svaku stanicu našeg tijela i tako pokreće proces samoozdravljenja.

Zvuk djeluje na svim razinama; fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj. Moždani valovi se usporavaju. Brišu se negativni zapisi i traume koje smo pohranili duboko u sebi. Pospješuje se cirkulacija krvi i limfe i podiže životna energija. Uspostavlja se harmonija prirodne frekvencije vibracije našeg bića.

Zvučna kupka je odlična terapija protiv stresa, depresije, umora, negativnih emocija ljutnje i straha te mnogih drugih stanja koje su posljedica poremećene ravnoteže u tijelu. Nakon zvučne kupke osjećamo se odmorno i svježe.

Na zvučnoj kupki osjetiti ćemo vibracije planetarnih Gongova Sunca, Mjeseca, Jupitera, Sedne i različitih holističkih instrumenata.

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću
(trenirku), tople čarape, dekicu ili vreću za spavanje.

 
Prijava i uplata je obavezna zbog ograničenog broja mjesta.

 

Organizator: Udruga Lotos Osijek

Informacije i prijave: Zdenko 099/402 44 55 

Voditeljica: Rinalda Rusjan    

Donacija: 70,00 kn

TERAPIJA ZVUKOM NIJE NADOMJESTAK ZA KORIŠTENJE KLASIČNE MEDICINE


Priču o gongu, svom susretu sa zvukoterapijom, zvuku kao nevidljivom Učitelju koji ih sigurnom rukom vodi na Putu i svim ostalim tajnama vibracije koju stvaraju srcem i odašilju srcima drugih, gong majstorice ispričale su u emisiji Spiritualis Radio Osijeka.
Snimku emisije možete poslušati ovdje:
Radio Osijek, SPIRITUALIS: Gong kupka u Osijeku
MP3 snimka emisije